who-needs-a-dual-screen-laptop-like-the-new-zenbook-duo | ASUS Nederland (2024)

Start > Wie heeft er een laptop met twee schermen nodig, zoals de nieuwe Zenbook DUO?

Volledig nieuw product

10 jan. 2024

Auteur: ASUS Leestijd: 6 minuten

who-needs-a-dual-screen-laptop-like-the-new-zenbook-duo | ASUS Nederland (1)

10 jan. 2024

Als u uw laptop dagelijks gebruikt en wat u doet zou omschrijven als multitasking, dan kan meer kijkruimte een groot voordeel zijn. In het verleden moesten laptopgebruikers een compromis sluiten op het gebied van schermgrootte of een extern apparaat gebruiken om hun schermruimte uit te breiden. Maar dat verandert nu! De nieuwe Zenbook DUO is een laptop met twee aanraakschermen en een afneembaar Bluetooth®-toetsenbord, die twee keer zoveel schermruimte biedt in een compacte en draagbare vormfactor.

  • Drukke professionals
  • Ondernemers
  • Freelance creatieven
  • Journalisten
  • Online influencers
  • Werkende ouders
  • Voor het dagelijks leven
  • Meer info

Drukke professionals

De Zenbook DUO is een geweldig hulpmiddel voor zeer mobiele professionals, maar ook voor degenen die op afstand of in een hybride model werken. De Zenbook DUO is bijvoorbeeld ideaal voor mensen die vaak verschillende werkplekken gebruiken - zoals vergaderzalen, conferentieruimten, op bezoek bij andere filialen, tijdens off-site trainingen of gewoon op reis. De Zenbook DUO biedt hetzelfde gemak van een opstelling met twee schermen - vergelijkbaar met wat ze op hun bureau op kantoor of thuis met een externe monitor hebben. De Zenbook DUO kan op elk oppervlak in een dual-screen modus worden geplaatst en neemt weinig ruimte in, waardoor het gemakkelijk is om te multitasken tijdens het werken in een café, trein of vliegtuig, of ergens anders met beperkte ruimte om de laptop op te stellen.

Tot slot kan elke hybride werknemer profiteren van de mogelijkheid om op kantoor precies dezelfde opstelling te hebben als thuis, zonder bureauruimte in te nemen met een externe monitor.

Ondernemers

Er zijn veel soorten ondernemers, en voor degenen die constant onderweg zijn, is de Zenbook DUO een geweldige optie. Jongleren met de vele aspecten van het runnen van een nieuw bedrijf kan een uitdaging zijn, dus het op locatie beschikbaar hebben van uitgebreide schermruimte voor multitasking is een groot voordeel. Er zijn situaties waarin het dubbele scherm bijzonder goed van pas komt. Als u bijvoorbeeld een online vergadering hebt met investeerders, kunt u de Zenbook DUO in bureaubladmodus zetten en het venster van de video conference-app op het ene scherm weergeven en een presentatie of andere gedeelde content op een ander scherm, of gewoon uw werk doen of informatie zoeken terwijl u ergens over discussieert. Soortgelijke opstellingen kunnen ook worden gebruikt tijdens samenwerkings- of brainstormsessies.

who-needs-a-dual-screen-laptop-like-the-new-zenbook-duo | ASUS Nederland (2)

Freelance creatieven

Een andere categorie gebruikers die veel baat kan hebben bij twee schermen om op te werken - waar ze ook zijn - zijn freelance creatieven zoals grafisch ontwerpers, fotografen, schrijvers en anderen. Twee schermen zijn bijvoorbeeld ideaal om in realtime revisies door te nemen met een klant. U kunt gewoon een video conference-app starten op het ene scherm en de juiste software met het huidige project openen op het andere scherm. Of u gebruikt, als u face-to-face vergadert, de delen-modus, waarbij de Zenbook DUO plat ligt en de inhoud van het ene scherm op het andere scherm wordt weergegeven, maar dan ondersteboven om de kijker aan de andere kant van de tafel een natuurlijke ervaring te geven.

who-needs-a-dual-screen-laptop-like-the-new-zenbook-duo | ASUS Nederland (3)

Journalisten

De Zenbook DUO is ook een geweldige oplossing voor journalisten die overal naartoe moeten waar het verhaal zich afspeelt. Zodra de beelden zijn opgenomen, kunnen ze worden bekeken op één scherm en kan het andere scherm worden gebruikt om ondersteunende content te creëren.

Online influencers

Een compacte dual-screen laptop is ook perfect voor online influencers - vooral voor degenen die live content streamen. Met de Zenbook DUO kunt u media delen op het ene scherm, terwijl u op het andere scherm de activiteiten, opmerkingen en interacties van uw fanbase in realtime kunt volgen.

Werkende ouders

Als ouder weet u dat het zwaar is om de verantwoordelijkheden van werk en gezin te combineren. Wat als u uw kleintje altijd in de gaten zou kunnen houden terwijl u werkt? Niets is eenvoudiger! Plaats een camera in de kamer waar uw kind verblijft, sluit hem aan op uw laptop en zie altijd wat er gebeurt door een venster te openen met de live feed van de camera op één scherm (of zelfs maar de helft ervan) en al uw werk-apps op een ander scherm. Op deze manier blijft u op de hoogte zonder dat u uzelf afleidt door constant op een ander apparaat te kijken of tussen vensters te schakelen.

who-needs-a-dual-screen-laptop-like-the-new-zenbook-duo | ASUS Nederland (4)

Voor het dagelijks leven

In het moderne leven, waar multitasking de norm is geworden, bieden de twee schermen van de Zenbook DUO grenzeloze mogelijkheden voor productiviteit en entertainment. Met een extra scherm kunt u bijvoorbeeld online communiceren met vrienden of familieleden terwijl u specifieke details bespreekt, zoals een reisschema of accommodatieopties. Andere mogelijkheden zijn het bespreken van een boodschappenlijstje met een partner, terwijl u een videogesprek voert op het ene scherm en de lijst samenstelt op het andere. Het is ook ideaal voor meer formele discussies. U kunt bijvoorbeeld videovergaderen met een architect op het ene scherm terwijl u online voorbeelden van projectideeën deelt op het andere scherm. De mogelijkheden zijn eindeloos.

who-needs-a-dual-screen-laptop-like-the-new-zenbook-duo | ASUS Nederland (5)

Meer info

De bovenstaande voorbeelden zijn slechts enkele van de manieren waarop een dual-screen laptop voordelen kan bieden voor gebruikers - op het werk of thuis. Stelt u zich eens voor hoe twee keer zoveel kijkruimte u ten goede kan komen! Klik op de knop hieronder voor meer info. Let’s DUO it!

Ontdek de ASUS Zenbook DUO

Verwante producten

  1. ASUS Zenbook Duo (2024) UX8406

    MEER INFO

Bezoek ook

  1. ASUS CES 2024 Evenement

Verwante artikelen

  1. Veelzijdigheid heeft een nieuwe naam - de gloednieuwe Zenbook DUO

    10 jan. 2024

  2. DUO tot de Max - Tips en trucs voor ASUS Zenbook DUO-gebruikers

    10 jan. 2024

who-needs-a-dual-screen-laptop-like-the-new-zenbook-duo | ASUS Nederland (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 5827

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.